Calcaie crapate

Pentru calcaiele crapate, sunt multe sfaturi, trebuie doar sa alegem, care este mai potrivit pentru fiecare. Am gasit cateva solutii de la lume adunate si inapoi la lume date . Sper sa fie de ajutor.

Ingrediente:
4 linguri de bicarbonat de sodiu
3 litri de apă caldă
Ulei din nuca de cocos
Piatră Ponce
Într-un lighean apă călduță adaugati bicarbonatul și amestecati până se dizolvă. Aşezati picioarele în apă şi menţine-le aproximativ 30 de minute. Aveti grijă ca apa să nu fie fierbinte. După cele 30 de minute,scoateti picioarele din apă, ştergeti-le cu un prosop, apoi cu ajutorul pietrei Ponce înlăturati excesul de piele, atât cât se poate. La final, apliccti uleiul de cocos pe călcâie şi acoperiti-le cu folie alimentara. Puteti lua peste folie, şosete !Faceti acest tratament înainte de culcare.

 

Lămâile se numără printre cele mai eficiente remedii naturiste care combat pielea uscată și crăpată de pe călcâie. Preparati o soluție din apă caldă și suc de lămâie și înmoaie-ți picioarele în ea timp de 10-15 minute.

Bananele se numără printre cele mai ieftine ingrediente care va vor ajuta să scapati de călcâiele crăpate. Pisati o banană coaptă, aplicati pasta obținută pe călcâie și lasati-o să acționeze timp de 15 minute. Clătiti apoi cu apă călduță și repetati procedeul în fiecare zi timp de o săptămână.

14273694084a77c1d7

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial